Jačanje položaja žena na tržištu rada

Ovaj projekt sufinancira Europska unija

jvlaovic

Prva radionica Komunikacije i multimedija

Prva radionica Komunikacije i multimedija održana je na Elektrotehničkom fakultetu Osijek 22. i 23. listopada 2014. godine pod vodstvom Ratka Radakovića.

                
Polaznice su na radionici naučile obrađivati digitalne fotografije te kreirati složene kompozicije iz jednostavnijih fotografija. Na radionici je korišten besplatni alat GIMP. Polaznice su naučile otvarati i spremati digitalne fotografije, rezati, povećavati i smanjivati fotografije, primjenjivati na njih neke od često korištenih efekata, poput zamućivanja ili promjene boje određenih dijelova fotografija te obrađivati tekst i crtati grafite.

                
Polaznice su također naučile raditi sa funkcijskim generatorom, spektralnim analizatorom i osciloskopom na kojima su proučavale sinusni i pravokutni signal različitih frekvencija te valni oblik vlastitog glasa pri izgovoru glasa a. Nadalje, radionica je obuhvaćala i vježbe iz analize kvalitete snimke napravljene mrežnom kamerom te snimanje i obradu video zapisa.
                

Tag Tagovi:
Comments Komentari (0)
Bookmark and Share

Komentari

 
 
 
 
Obavijesti me kada se pojavi novi komentar na ovaj post
Ovaj projekt financira Europska unija

Ulaganje za budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Izradu ove internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove internet stranice isključiva je odgovornost Elektrotehničkog fakulteta Osijek.