Jačanje položaja žena na tržištu rada

Ovaj projekt sufinancira Europska unija

Menadžerske i poduzetničke radionice

Cilj radionica je educirati ciljnu skupinu o svijetu poduzetništva i ohrabriti ih da postanu poduzetnici,  te im pokazati vještine i alate koje mogu koristiti u svakodnevnom životu kako bi povećali svoje šanse za zapošljavanje i samozapošljavanje.Prvi korak u svijet poduzetništva

Polaznice će na radionici „Prvi korak u poduzetništu“ simulirati poduzetnički podhvat, naučiti kako razviti svoju projektnu ideju, istraživati tržište, procijeniti troškove, kako izraditi financijski i poslovni plan. Polaznice će također naučiti procijeniti sebe kao poduzetnika, kako prodati proizvod, kako zaposliti i zadržati najbolje djelatnike, što je to Bussiness Inteligence i koji su to pravni oblici poslovanja.

                    

Poduzetničke vještine

Polaznice će na radionici „Poduzetničke vještine “ kroz praktične primjere naučiti prezentacijske i komunikacijske vještine, te prodajne vještine. Također će naučiti što je to delegiranje, osnove poslovnog komuniciranja i timskog rada.

                    

Ovaj projekt financira Europska unija

Ulaganje za budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Izradu ove internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove internet stranice isključiva je odgovornost Elektrotehničkog fakulteta Osijek.